Vrtec v naravi v Kranjski Gori

V sredo, 22. 4. 2024 so predšolski otroci skupin Palčki, Cofki  in Sončki odšli v Kranjsko Goro, v Vilo Šumico, kjer so preživeli 3 dni v naravi.

  1. dan smo se pripeljali v Kranjsko Goro se namestili po sobah, pojedli dobro kosilo in po kratkem počitku odšli do jezera Jasna, kjer nas je čakala animatorka Klara, s katero smo skupaj plesali ob glasbi. Ker je malo padal dež, so nam pelerine prišle še kako prav. Pred večerjo nas je obiskal gorski reševalec Matevž, ki je otrokom predstavil reševanje v gorah v različnih letnih časih. Po večerji smo se s Klaro igrali igro Atomčki.  Nato pa smo se po napornem dnevu pripravili za spanje in sladko zaspali.
  2. dan, smo po zajtrku odšli proti Krnici. Na poti smo reševali različne naloge, ki so nas vodile do skritega zaklada. Po zasluženi malici smo se vrnili v našo vilo in se do kosila igrali na igralih na dvorišču. Po kosilu smo imeli krajši počitek in igro po sobah. Popoldan smo odšli pogledat jezero Jasna, zlatoroga, ki ponosno stoji na skali ob jezeru. Nato pa smo ob vodi postavljali možiclje in se igrali. Po večerji smo zakurili ogenj in prepevali pesmice. Najbolj je odmevala Kekčeva pesem. Dan je bil naporen, zato so se otroci stuširali in zelo hitro zaspali.
  3. dan, smo po zajtrku pospravili sobe, se malo poigrali na igrišču, nato pa odšli na sprehod v Kranjsko Goro, na sladoled. Ko smo se vrnili v naš dom, smo pospravili še zadnje stvari, pojedli kosilo, nato pa nas je avtobus odpeljal domov k našim ljubim domačim. Imeli smo se zelo lepo.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost